Hvad siger kunderne?

Meget tilfreds med den nye bratschetui fra BAM, købt på www.bamnorden.no. Der gik kun omkring 24 timer fra bestilling til jeg hentede den i Bergen! Meget hurtig og sikker handel! Tak for det!

Jeg er meget glad for at købe en violinkasse gennem netbutikken. Let og overskuelig med stort udvalg og solide produkter. Hurtig levering.

Terese Moe Leiner, Oslo

Hurtig levering – etuiet blev leveret dagen efter jeg havde bestilt. Violinkassen er meget nem at bære og har et godt håndtag. Det er praktisk og behageligt, at du kan påsætte en rygpude med plads til noter.

Christine Thoresen

Flot BAM Hightech 3.5 celloboks i farven Black Lazure modtaget. Instrumentet passer perfekt og kan nu trygt komme med på turen. Tak for dit køb!

Eirik Svendsen, Trondheim

Jeg er meget, meget glad for at have købt et violinetui i netbutikken. Det var meget nemt at finde det perfekte etui. Det var også nemt at betale ved checkout.

Hanna Krymski, Oslo

Indkøb af violinetui fra www.bamnorden.no er gået gnidningsfrit. Vi modtog fremragende hjælp/info via e-mail og SMS, før vi besluttede os. Da vi lavede den endelige ordre, modtog vi forsendelsen efter kun to dage.

Jan Eivind Tønnessen, Gimse